Bykhaw.315 transformator met olieonderdompelingProductiestappen en inspectievereisten

  • vrijgavetijd:2022-11-07 09:22:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:294
  • Korte omschrijving:

    Bykhaw.,Bykhaw.Hoeveel is een 50 KVA box transformator,De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aa

Artikel inhoud
Bykhaw.Hoeveel is een 50 KVA box transformator,

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Bykhaw.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, gemeenschappelijke storingen en inslag.

PR-scherm 233; maisierIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Bykhaw.315 transformator met olieonderdompelingProductiestappen en inspectievereisten



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren,Bykhaw.Ks11 mijnkrachttransformator, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Fabrikant van transformatoren

technische dienstWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

veiligheidseisenAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,Bykhaw.Model van droge transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Controleoor voor omzetters

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Bykhaw.Vallende buitenlandse zaken en piercing

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Bykhaw.Overige productinformatie
  • Hardenbach.Mobiel hydraulisch hefplatformVolg eerst het principe van de gebruiker

    Hardenbach.Mobiel hydraulisch hefplatformVolg eerst het principe van de gebruiker

  • Xinqiu.Hydraulisch automatisch hefplatformKies ook zorgvuldig

    Xinqiu.Hydraulisch automatisch hefplatformKies ook zorgvuldig

  • PingshanCity in CanadaHydraulisch cilinderhefplatformAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

    PingshanCity in CanadaHydraulisch cilinderhefplatformAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

  • PingshanCity in CanadaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformDe groei van joint ventures bevordere

    PingshanCity in CanadaMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformDe groei van joint ventures bevordere

  • PingshanCity in CanadaVast elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de selectietechnieken?

    PingshanCity in CanadaVast elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de selectietechnieken?

  • PingshanCity in CanadaMerk mobiele instapbrugInleiding tot het voorbereidende werk dat vóór het huis

    PingshanCity in CanadaMerk mobiele instapbrugInleiding tot het voorbereidende werk dat vóór het huis

  • TongliaoMobiele hydraulische hefbrugVeelvoorkomende fouten en oplossingen

    TongliaoMobiele hydraulische hefbrugVeelvoorkomende fouten en oplossingen

  • Varna.Rail guide rail type hefplatformGemeenschappelijke prestatieanalyse

    Varna.Rail guide rail type hefplatformGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!